• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

Ημέρα Εκπαιδευτικού, 15.12.2022

Η 15η  Δεκεμβρίου 2022 ήταν αφιερωμένη στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες διαλέξεις για θέματα, που αφορούν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευτικών, καθώς και τις προτεραιότητες της σχολικής μονάδας, με βάση το Σχέδιο Επαγγελματικής Μάθησης.


Τα θέματα ήταν:

«Προώθηση του συμφέροντος του παιδιού μέσω της διδασκαλίας: Διαφοροποιημένη διδασκαλία για την κάλυψη διαφορετικών μαθησιακών αναγκών». Εισηγήτρια ήταν η κ. ΄Ολια Τσιβιτανίδου, εκπρόσωπος του Οργανισμού CSI (Center for Social Innovation)

«Πρώτες Βοήθειες» - Ομιλητής ήταν ο Β.Δ. του Σχολείου μας, κ. Γιώργος Αχνιώτης. Μέσα από το σεμινάριο οι εκπαιδευτικοί επιμορφώθηκαν σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που χρειαστεί να ανταποκριθούν σε επείγον περιστατικό εντός του σχολικού χώρου παρέχοντας πρώτες βοήθειες.

«Πολιτική Άμυνα» - εισηγητής ήταν ο κ. Αντώνης Παφίτης ο οποίος παρουσίασε στους εκπαιδευτικούς το Σχέδιο Δράσης σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

«Εξετάσεις Α’ τετραμήνου» - η κ. Θεονίτσα Κοκκαλή, Β.Δ. Α΄, ενημέρωσε τον Καθηγητικό Σύλλογο για τις εξετάσεις Α΄ τετραμήνου και επίλυσε τις σχετικές απορίες.

Το διάλειμμα, η Επιτροπή Πρόνοιας διοργάνωσε Πρόγευμα Αγάπης μεταξύ των μελών του Καθηγητικού Συλλόγου και του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων.  Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του ταμείου της Πρόνοιας του Σχολείου.